Vårt supporterbjudande


Vi har följande supporterbjudande

För mer information - läs mer på vår SupportCenter-sida.

Support Bas25
25 timmar support på basnivå. Om du har behov av avancerad support, hjälper vi dig förstås gärna, och tar bara betalt för mellanskillnaden. Paketet gäller i 12 månader och avslutas därefter.
Pris 17000:-

Målet med våra utbildningar är att deltagaren ska få maximala möjligheter till stöd även efter avslutad kurs och just nu har vi ett erbjudande där vi bjuder på KNX Baskurs när du beställer detta paket, Support Bas25.

 

 

 

Support Avancerad
Givetvis så kan vi erbjuda avancerad support där ni kan ta er an mer komplexa lösningar.
Pris bestäms i supportavtal.

 

 

Detta gäller allmänt för vår support
För att vi ska kunna hjälpa dig bäst rekommenderar vi dig att boka supportsession med oss, då är vi maximalt förberedda. Givetvis kan vi erhålla spontan support, men tillgängligheten kan då inte garanteras.

 

 

Basnivå KNX
Motsvarar i huvudsak KNX baskurs och därav vanligt förekommande. Inkluderar motsvarande arbete och sysslor i ETS. Det inkluderar även planering och projektering på motsvarande nivå.

Avanceradnivå KNX
Motsvarar avancerade KNX lösningar.

 

 

Support övrigt
Vi har kompetens inom flera system såsom; PLC, Codesys, Homeserver, Bab-tec, Elvis, NetXautomation, Facility Pilot, Home/spacelync/Wiser, Kod LUA, Visual Basic, Strukturerad text m.m. och system såsom IHC, Elko LS, Smart house, m.m.


 
Supportavtal
Upprätta ett supportavtal med oss så får ni ett bättre pris och det går snabbare att få hjälp och prioritet.
 

 

Kontakta oss för
mer information
och beställning


 

  

 

 

 
2020-08-12

© Tekniska Byrån